Fugtsikring af ejendomme

Flere og flere ejendomme får problemer med indtrængende fugt. Det er især ældre ejendomme med kældre, der er i særlig risiko, grundet den stigende grundvandsstand.

I mange ældre ejendomme er det blevet populært, at indrette boliger i tagetagen, hvorved de tidligere pulterrum i tagrummene flyttes ned i kældrene.

Udfordringerne med fugt i kælderen er mange. Ikke kun fordi kælderen bliver ubrugelig, og alt der står i kælderen kommer til at lugte af ”gammel kælder”. Nej. Hovedsageligt er udfordringen med fugt i kælderen, at der vil være en risiko for at fugten stiger op gennem kældervæggene, og påvirker det bjælkelag og loft som udgør overgangen til stueetagen.

Ved de forkerte forhold af fugt, kan der opstå svamp og skimmel i konstruktionerne, hvilket på mange måder er skadeligt, både for ejendommen og for brugerne af ejendommens helbred.

Går du en tur gennem København ser du ofte bygninger, hvor den nederste del af facaden er helt ødelagt, og mange steder forsøges der med reparationer. Disse reparationer holder dog kun kortvarigt, inden problemet igen opstår. Dette skyldes hovedsageligt fugtindtrængning. 

Vælg den rigtige rådgiver fra start

Der er flere måder at sikre sin ejendom på, og det er vigtigt at vælge den rigtige rådgiver fra start. Det er vigtigt stille krav til sin rådgiver, da det er vigtige beslutninger, der skal træffes, på baggrund af den rådgivning du får.

Grundig rådgivning fra en professionel rådgiver, sikrer at I får foretaget de rigtige undersøgelser inden igangsætning af projektet. 

Det er her Silberg Rådgivende Ingeniører kan hjælpe dig.

Vi ved, hvad du skal være opmærksom, og sørger for at holde overblikket for dig. Vi kan være din rådgiver hele vejen gennem processen – lige fra det første møde på ejendommen, til du står med en færdig renovering af en fugtsikret kælder.

Kontakt os gerne for en uformel snak herom, og eventuelle gode råd.

Vores mantra er simpelt (de fem S’er)

  • Start projektet rigtigt. Grundig rådgivning er god rådgivning.
  • Stort fokus på den indledende fase. Det er dét der danner baggrund for hele det efterfølgende projekt.
  • Simple, helhedsorienterede og driftneutrale løsninger
  • Skarpt øje til økonomi, rentabilitet, fremtidssikring og udformning
  • Styring af projektet fra start til slut, i samarbejde med alle byggeriets parter

Kontakt os for et uforpligtende møde

    Referencer vedr. fugtsikring

    Vi hjælper vores kunder ved at sikre deres ejendomme og værdier mod skader fra de stigende klimatiske udfordringer