Peter Silberg som Claims Manager

Med en karriere i byggebranchen, som startende i 1993, har Peter Silberg stor erfaring i mange typer af byggeopgaver, både som projektleder, projekteringsleder og claims manager.

Dette har givet ham en unik viden inden for mange forskellige grene af byggeriet og forståelse for de mange processer heri. Processer, der ofte munder ud i krav af forskellige slags – for og mod mange forskellige aktører.

Peters mangeårige erfaring og faglige forståelse for byggeriet – set fra den udførende side – har betydet at han ofte bliver valgt som Claims Manager, når der skal udføres nybyg-projekter, renoveres eksisterende ejendomme samt opføres/udvikles erhvervsbyggerier.

Peter er senest blevet valgt som Claims Manager i udførelsen af Ny Hvidovre Hospital i 2019. Et projekt, der omfatter en ny hospitalsfløj på 32.500 kvadratmeter. Den nye bygning skal bl.a. huse en ny akutmodtagelse, en ny børneafdeling, et nyt barselsafsnit, samt fungere som hospitalets nye hovedindgang mv.

Som Claims Manager bruger Peter sin faglighed på at skabe overblik i byggeriet fra start til slut, og sikrer byggeriets udførelse. 

Peter Silbergs faglige baggrund

Peters faglighed spænder bredt. Han startede karrieren som entreprenør hos NCC og Hoffmann, hvor Peters opgaver de første 15 år bl.a. omfattede:

 • Renovering af boliger og erhverv
 • Nybyg af boliger og erhverv
 • Etablering af Kulissefabrik til Det Kongelige Teater
 • Ombygning af en Zeppelinerhal
 • Udførelse af kontorbyggeri for Nordisk Film
 • Nybyggeri af erhvervsejendom for Toyota-forhandler

Fra 2007 til 2009 sad Peter som Projekteringschef under ombygning/udvidelse af Hundige Storcenter (Waves) for Schaumann Development. I 2009 blev Peter som selvstændig, valgt til at skulle være en del af byggeledelsen på opførelse af Hotel Bella Sky på Amager. Her sad han i byggeledelsen fra 2009-2011, og sikrede projektet fra start til slut.

Peter prøvede derefter kræfter af, som Bygherrerådgiver for Gaihede A/S, hvor han med stor succes rådgav bygherrer i renoveringssager fra 2011-2019. 

I 2019 stiftede han Silberg Rådgivende Ingeniører sammen med Tobias Brouwers. Peter påtager sig ofte rollen som Claims Manager på Silberg Rådgivende Ingeniøreres mange spændende projekter.

Vores mantra er simpelt (de fem S’er)

 • Start projektet rigtigt. Grundig rådgivning er god rådgivning.
 • Stort fokus på den indledende fase. Det er dét der danner baggrund for hele det efterfølgende projekt.
 • Simple, helhedsorienterede og driftneutrale løsninger
 • Skarpt øje til økonomi, rentabilitet, fremtidssikring og udformning
 • Styring af projektet fra start til slut, i samarbejde med alle byggeriets parter

Kontakt os for et uforpligtende møde

  Referencer vedr. claims-management & projektledelse

  Vi hjælper vores kunder ved at sikre deres ejendomme og værdier mod skader fra de stigende klimatiske udfordringer